18 důvodů, proč se stát realitním makléřem v RE/MAX Alfa

18 důvodů, proč se stát realitním makléřem v RE/MAX Alfa
Doba čtení: 5 minut

Vybrat si kvalitní realitní kancelář, ve které byste se mohli seberealizovat, není vůbec snadné. Proč se stát realitním makléřem v Alfě?

1. V Alfě se jedná férově

Chováme se férově ke klientům i v týmu mezi sebou. Neférové jednání kohokoli vůči komukoli netolerujeme. Firemní principy jsou základním pilířem hodnot a vztahů ve firmě.

2. Realitní služby vnímáme jako služby lidem

Naší firemní filozofií je pomáhat lidem řešit jejich realitní problémy a realizovat jejich sny o bydlení. Alfu vytváříme s makléři, kteří se s touto filozofií ztotožňují. Nechceme pracovat s makléři, kteří práci, jako službu lidem nevnímají, ani kdyby realizovali mnohamiliónové obchody.

Přečtěte si také: Jaký je osobnostní profil úspěšných makléřů?

3. Vzdělávací systém

Pro úspěch nejen začínajících, ale i zkušených realitních makléřů je nejdůležitější možnost se dále rozvíjet a vzdělávat. Podpora kanceláře hraje v tomto ohledu důležitou roli. Nabízíme kvalitní výcvikové programy pro začínající makléře, abychom jim start, co nejvíce usnadnili. Zkušeným nabízíme podporu, která jim pomáhá jejich podnikání neustále rozvíjet a zefektivňovat. Díky kvalitnímu vzdělávání budete dělat snadněji více obchodů.

Drtivá většina tréninků, workshopů a webinářů je pro makléře zdarma.

4. Podpora makléřům

Z podnikání se může stát koule u nohy, pokud nemáte správnou podporu. V Alfě vašemu realitnímu podnikání poskytneme kvalitní zázemí a podporu. S námi získáte více svobody a nezávislosti a můžete žít spokojenější život.

5. RE/MAX je nejvyhledávanější realitkou

Klíčové slovo „remax“ má na internetu přes 20.000 vyhledávání měsíčně. To je nejvíc ze všech realitek, viz srovnání klíčových slov ve vyhledávání.

Patříme k nejznámějším realitním značkám v ČR a těšíme se dobré pověsti. RE/MAX zná 9 z 10 lidí v ČR. Díky tomu budete snadněji získávat klienty.

6. Online marketing

Pomůžeme vám vybudovat vaše vlastní webové stránky a nabízíme komplexní řešení pro váš online marketing. Díky tomu získáte snadněji a levněji více zakázek. Vaše podnikání tak bude snazší.

7. Firma pracuje pro makléře, ne naopak

V Alfě realitní kancelář pracuje pro makléře, nikoli realitní makléři pro realitní kancelář. Hlavní náplní firmy je pomáhat makléřům uzavírat snáze více obchodů a pomáhat jim rozvíjet jejich podnikání.

S námi získáte svobodu, nezávislost a podporu silné realitní společnosti.

8. Vyšší provize pro makléře

Realitním makléřům nabízíme větší podíl ze zrealizovaných obchodů, než většina našich konkurentů, protože nemáme zbytečné režijní náklady, rozbujelou organizační strukturu a uplatňujeme nákladové synergie. Nejsme ani multimarketingovou realitkou, ve kterých se makléři musí dělit o své provize s dalšími lidmi ve skupině nad nimi. Raději vyplatíme více naším makléřům.

9. Nabízíme 3 provizní modely

Makléři si mohou vybrat ze 3 provizních modelů. Model 60 %, 70 % nebo model 80 %. Provizní modely reprezentují podíl, který makléř získává ze zrealizovaných obchodů a liší se výší příspěvků na náklady kanceláře. Ještě nikdy nebyly příspěvky na náklady tak nízké jako dnes.

10. Vaše zakázky budou více vidět

Od roku 2005 pilujeme k dokonalosti náš marketingový plán prodeje nemovitostí. Prodávání nemovitostí je tak snazší. Makléři jsou díky tomu schopni nemovitosti prodávat rychleji a často pro prodávající za vyšší ceny, což přispívá k větší spokojenosti klientů.

11. Naši makléři jsou svobodnější a nezávislejší

Makléři v Alfě jsou svobodnější a nezávislejší, než makléři pracující sami na sebe. Makléři pracující na sebe jsou totiž na všechno sami. Aby se uživili, musí pracovat více a jejich efektivita práce i prodeje jsou nižší. Makléře v Alfě „svazuje“ pouze závazek kvality, na druhou stranu mají podporu týmu, vedení firmy a zázemí společnosti RE/MAX.

12. Vyšší produktivita

S námi budete více produktivní a přitom budete mít více času, než mají makléři malých nezávislých kanceláří. Oni jsou totiž na všechno sami. Aby se uživili, více se nadřou. Makléřům v Alfě pomáhají zvyšovat produktivitu systémy, jež pro ně pracují 24 hodin denně. Do jejich vývoje jsme investovali mnohamiliónové částky.

13. Systémy pro makléře jsou online

Všechny systémy pro práci makléřů jsou přístupné online. Marketing a prodej nemovitostí tak můžete řídit kdekoli chcete, třeba i na chatě nebo na horách. K práci potřebujete jen počítač, internet a telefon.

14. Nižší náklady

Máme nižší náklady než malé nezávislé realitky anebo korporátní realitky, a proto můžeme investovat více peněz do marketingu, rozvoje služeb na podporu našich makléřů.

Úspory získáváme nákladovými synergiemi a sdílením know-how. Oproti velkým korporátním realitkám šetříme náklady, protože udržujeme štíhlou organizační strukturu.

15. Kvalitní právní servis

S námi získáte kvalitní právní servis. Spolupracujeme s velkým množstvím prověřených advokátních kanceláří. Mnohé právní kanceláře nabízejí makléřům i servis převodce.

16. Není frančíza jako frančíza

Makléři si někdy myslí, že všechny frančízové realitní sítě fungují stejně. Ve fungování realitních společností je propastný rozdíl. RE/MAX je nejvyzrálejší realitní koncept v ČR a RE/MAX Alfa patří k nejlépe fungujícím kancelářím sítě RE/MAX.

17. Pomůžeme vám stát se realitním investorem

Stát se realitním investorem je přirozený vývoj v práci makléře. Povzbudíme vás a pomůžeme vám stát se realitním investorem. V případě zájmu vás naučíme pracovat s kapitálem a finanční pákou tak, abyste maximalizovali výnos vlastního kapitálu. Věříme, že příjmy makléřů z investování do nemovitostí jím pomáhají vytvářet stabilitu, což se pozitivně projeví na jimi poskytovaných realitních službách.

18. Nemáme konkurenční doložky

Pokud makléři nejsou v Alfě spokojeni, mohou kdykoli skončit. Nebráníme jím v přenosu telefonních čísel, neklademe si žádné nároky na jejich obchodní databázi a ani na žádné další produkty jejich práce. Viz „Politika loučení“.

Chcete se stát realitním makléřem nebo se dozvědět o práci makléře více?

Kontaktujte nás

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí

Petr Podlešák
Autor článku: Bc. Petr Podlešák, manažer RE/MAX Alfa
Tel. 603 426 237

Příspěvky v blogu